Dit is jouw ‘stok achter de deur’

om op een gestructureerde manier stap voor stap aan de slag te gaan!

Je hebt je aangemeld voor deze training om de basis van jouw bedrijf goed neer te zetten.

Deze training gaat je helpen met de kennis en opdrachten die nodig is om dit te bereiken, maar we zien ook dat het vaak lastig is om zelfstandig hiermee aan de slag te gaan.

Daarom is het ontzettend fijn om een stok achter de deur te hebben die je elke week helpt om doelen te stellen, een planning te maken en resultaat te behalen.

Dit eenmalige unieke aanbod geldt alleen voor jou, omdat jij net de training hebt besteld.

Wekelijkse begeleiding en structuur?

Dit is jouw kans om onder begeleiding aan de slag te gaan!

Resultaat

Behaal de resultaten die je voor ogen hebt

In de afgelopen jaren hebben honderden therapeuten, coaches en trainers deze training doorlopen. Hiermee zijn levensveranderende beslissingen genomen en fantastische resultaten bereikt.

Toch zien we ook dat heel veel mensen zich aanmelden voor de training, maar er uiteindelijk niets mee doen doordat ze er niet de tijd voor vrij maken, de motivatie niet voor hebben of een structuur missen om echt stappen te gaan zetten. 

Jij hebt de kans om dit nu direct goed aanpakken, door onder goede begeleiding stap voor stap aan de slag te gaan.

Merk jij dit ook?

Vind je het lastig om je aan jouw planning te houden of kom je er steeds maar niet aan toe om jouw plannen uit te voeren?

Wil je graag een goede basis voor jouw praktijk opzetten, maar mis je de structuur om hiermee aan de slag te gaan?

Zou je graag eens aan de hand genomen worden door een expert, om zo stap voor stap aan jouw bedrijf te werken?

Dan is dit jouw moment om actie te ondernemen!

Niet alleen, maar…

Onder begeleiding van experts

Je kunt nog zulke goede plannen hebben of vaak horen wat je moet doen om te kunnen groeien, maar als je geen stappen onderneemt, dan komt er niets van! 

Overal op het internet hoor je over wat je moet doen om beter zichtbaar te worden, om meer klanten aan te trekken of om beter gevonden te worden. Wij horen dan ook geregeld dat de kennis die wij delen niet nieuw is, maar de stap om echt actie te ondernemen blijft vaak uit. Dat, terwijl juist die actie het allerbelangrijkste onderdeel is om resultaat te bereiken.

Voor de meeste zelfstandige ondernemers is het doen van een commitment vaak lastig, totdat je die commitment niet alleen naar jezelf doet, maar ook naar een ander.

Voor jezelf is het namelijk makkelijk om uit te stellen, maar wanneer je een commitment naar een ander hebt gedaan, dan wil je die persoon niet teleurstellen.

Daarnaast is het fijn om niet alleen met kennis en opdrachten aan de slag te gaan, maar om echt een stappenplan te krijgen met wat jij elke week kunt gaan doen. Dit zorgt voor veel mentale ruimte, omdat jij je echt kunt bezighouden met de inhoud en niet meer zelf hoeft te bedenken hoe je jouw week zo goed mogelijk kunt gaan invullen.

Daar hebben wij nu de perfecte oplossing voor: 

het ‘stok achter de deur’ programma!

7 weken lang samen aan de slag!

Het ‘stok achter de deur’ programma is een online coachingstraject van 7 weken, waarbij je elke week via mail te horen krijgt wat je die week kunt gaan doen. Daarnaast ga je voor elke week een doel stellen en gestructureerd naar de planning kijken.

Naast de stok achter de deur die je vanuit ons via de mail krijgt, doe je ook nog eens meerdere malen per week een commitment naar de andere leden in de groep. Hierdoor ben je er niet alleen om elkaar te motiveren, maar kun je elkaar ook inspireren en verder helpen.

In dit programma krijg je dus zowel alle kennis die je nodig hebt om jouw bedrijf echt goed neer te gaan zetten, maar je krijgt ook het steuntje in de rug om ECHT aan de slag te gaan.

Joas Schurer

Marketing Expert

Arthur Jansen

Sales Expert

Begeleiding

3x per week begeleiding + commitment

Je wordt 3x per week door ons begeleid via een e-mail en je doet wekelijks een commitment naar de groep!

Maandag

Ontvang de inhoud en opdrachten, maak een weekplanning en stel je doelen. Deel deze doelen met de rest van de groep voor extra commitment.

Woensdag

Halverwege de week gaan we evalueren hoe de week tot nu toe gaat. Hierdoor kun je kijken of je nog op schema bent en eventueel bijsturen in de planning.

Vrijdag

Terugblikken op de week. Welke resultaten zijn er behaald, wat waren de uitdagingen en welke zaken kunnen volgende week beter? 

Bonus:

Alleen nu een extra bonus

Deze training gaat ervoor zorgen dat jij een perfecte planning maakt.

Perfecte Planning

Time Management | 5 lessen | t.w.v. €49,00

Merk jij dat je meer focus nodig hebt op dat wat echt belangrijk is, omdat je niet goed weet waar je moet beginnen en met wat? Leer je prioriteiten te stellen en een goede planning te maken voor alle activiteiten binnen jouw praktijk. Op deze manier weet je precies wanneer je wat moet doen en zal je gestructureerder richting jouw doelen kunnen werken. Na het volgen van deze training ben jij een master in time management en kan niets jouw meer tegenhouden.

Training inhoud

Module 1 - Introductie

De eerste module gaat over hoe de training in zijn werk gaat en wat je allemaal gaat doen in de training.

Module 2 - De voorbereiding

Om een goede planning te kunnen maken, is een goede voorbereiding essentieel. Daarom ga je in deze les met een aantal opdrachten aan de slag om de planning voor te bereiden.

Module 3: Deadlines en prioriteiten

Wanneer je eenmaal duidelijk hebt waar je allemaal rekening mee moet houden bij het maken van de planning, wordt het tijd om te gaan kijken wat de prioriteiten zijn en ga je een deadline stellen.

Module 4 - Plannen en agenda management

Als je eenmaal een deadline hebt geprikt, wordt het tijd om de planning in de agenda te gaan zetten en blokken te gaan vaststellen.

Module 5 - Aan de planning houden

Het belangrijkste onderdeel van de planning, is natuurlijk het houden aan de planning. In deze module geef ik je tips over hoe jij je aan jouw planning kunt houden.

Volgende start van dit programma:

komende maandag!

‘Stok achter de deur’ programma

7 weken | 3x per week | t.w.v. €197,-

Zodat je weet dat je het GAAT DOEN!

In dit programma krijg je wekelijks via e-mail begeleiding om een goede basis voor jouw praktijk op te zetten. Door de begeleiding die je 3x per week krijgt en de commitment die je doet aan de andere deelnemers heb je echt een stok achter de deur om fantastische resultaten te behalen.

nu van €197,- voor maar  €97,-

Let op: Wanneer je deze training koopt, krijg je direct toegang tot de training. Het bedrag van €97,- wordt vervolgens binnen 5 dagen geïncasseerd. Je hoeft dus niet nog een iDeal betaling te doen!

* Genoemde prijzen zijn excl. BTW