Dit is het perfecte moment om de basis van jouw praktijk te (her)definiëren

De fundering waarop jou hele bedrijf is gebaseerd moet ijzersterk staan!

Heb jij een praktijk en merk je dat het:

R

Wat rustiger is met het aantal cliënten dat je hebt?

R

Een goed moment is om even stil te staan bij je praktijk?

R

Tijd is om online zichtbaar te worden?

R

Nu het moment is om de basis van je bedrijf opnieuw te definiëren?

De basis van jouw praktijk

In de afgelopen jaren hebben wij duizenden therapeuten en coaches gesproken en hetgeen dat ons het meeste is opgevallen is dat er te weinig ondernemers de basis van hun praktijk goed hebben staan.

Je bent afgestudeerd en start een praktijk, maar hebt geen enkele kennis of ervaring met het opbouwen van een onderneming.

Hierdoor zien we ook dat teveel praktijken al jaren bestaan, maar nog steeds aan het aanmodderen zijn, terwijl ze graag veel meer cliënten willen helpen!

Dit komt vaak doordat de fundering van het bedrijf nooit echt goed is opgezet en er geen strategie achter de zichtbaarheid zit.

De beste beslissing die jij nu voor jouw praktijk kunt maken is niet om te investeringen in social media, advertenties of een website, maar om de basis van jouw onderneming goed op te zetten en zo stap voor stap zichtbaarder kunt worden bij jouw ideale cliënt!

Arthur & Joas
Websites voor Therapeuten

Arthur Jansen

Online Marketing Coach

‘In de afgelopen jaren heb ik honderden coaches en therapeuten geholpen bij het succesvol opzetten van hun praktijk en heb ik trainingen ontwikkeld over onderwerpen zoals; het opzetten een succesvol bedrijf, content- en e-mailmarketing, het verhogen van je omzet en zoekmachine optimalisatie.’

‘Al die ervaring heb ik in deze training gestopt’

Ik deel graag mijn ervaring

Sinds 2012 ben ik ondernemer en help ik therapeuten, coaches en trainers bij het succesvol aantrekken van klanten via het internet. De belangrijkste stap die hierin gezet moet worden is het creëren van een goede basis, om zo effectief marketing in te kunnen zetten.

Daarom hebben we de online training ‘De basis voor jouw praktijk’ ontwikkeld, die inmiddels al meer dan 500 ondernemers heeft geholpen om met succes hun praktijk naar een volgend niveau te tillen.

De stappen die je in deze training doorloopt zorgen er niet alleen voor dat jij stap voor stap steeds duidelijker krijgt wie jouw ideale cliënt is en hoe je deze kunt gaan bereiken, maar ook hoe je jouw communicatie en dienst(en) perfect kunt laten aansluiten op de behoefte van jouw ideale cliënt.

500+

Cursisten onderwezen

7

Jaar online marketing ervaring

15000+

Ondernemers geholpen

Door deze training te volgen

R

Weet je precies wie jouw ideale cliënt is en hoe je deze succesvol kunt gaan aanspreken

R

Ga je aan de slag met de missie van jouw bedrijf en de visie waar jij voor wilt staan

R

Wordt je stap-voor-stap begeleiding bij het creëren van de basis van jouw bedrijf

R

Heb je aan het einde een overzicht van de basis van jouw onderneming en kun je gericht marketing gaan voeren

Ik neem je stap voor stap aan de hand!

Na het begeleiden van honderden therapeuten en coaches kan ik je precies vertellen hoe jij de perfecte basis voor een succesvolle praktijk kunt creëren.

De meest waardevolle training voor de rest van jouw praktijk carrière!

7

Module 1: Introductie, mindset en droom

3 lessen

In de eerste module gaan we aan de slag om te kijken naar de mindset van een ondernemer en je gaat onderzoeken wat de droom voor jouw praktijk is. Hierdoor kun je doelstellingen gaan opzetten voor jouw praktijk.

Module 2: Specialiseren om cliënten aan te trekken

2 lessen

In module 2 duiken we vervolgens in het specialiseren binnen jouw praktijk. Door precies te weten waar jij jouw potentiële cliënten met kunt gaan helpen, zal het straks veel makkelijker worden om doelgericht te gaan communiceren.

Module 3: Voel welke cliënt het beste bij je past

2 lessen

In module 3 ga je onderzoeken wie jouw ideale cliënt is en hoe je die mensen het beste kunt gaan bereiken. Je gaat dus een doelgroep kiezen voor de communicatie van jouw praktijk. Dit is een essentiële stap voor de zichtbaarheid van jouw praktijk.

Module 4: Klachten en pijnpunten

3 lessen

In de vierde module gaan we het hebben over de klacht die jouw potentiële cliënt ervaart en de pijnpunten die hieruit voort komen. Met deze kennis kun je herkenning creëren in de marketing en mensen echt aanspreken.

Module 5: Behoeftes, resultaten, missie en pitch

5 lessen

Daarna ga je aan de slag met de zogenaamde behoeftes die de cliënt heeft en het resultaat dat ze graag willen bereiken. Daarna ga je de missie voor jouw praktijk definiëren en een pitch maken om doelgericht over het resultaat van jouw praktijk te kunnen communiceren.

Module 6: Een dag in het leven van jouw ideale cliënt

2 lessen

In de zesde module ga je aan de slag om een dag in het leven van jouw ideale cliënt te beschrijven. Hierdoor krijg je een heel goed inzicht in wie jouw ideale cliënt is en kun je hier perfect op inspelen.

Module 7: Het inrichten van jouw dienst

3 lessen

In de laatste, 7e module, zal je vervolgens de geleerde kennis gaan inzetten om jouw dienst zo op te zetten dat dit perfect aansluit op de behoefte van jouw ideale cliënt en ga je leren hoe je effectief kunt werken met pakketten en/of trajecten.

LET OP: Dit is geen quick-fix!

Deze training is niet bedoeld voor je als jij in een paar dagen wilt leren hoe je tientallen cliënten kunt aantrekken of wanneer je wilt leren over social media, websites en andere online marketing strategieën.

Dit is een uitgebreide training die geschikt is voor beginners, maar ook voor mensen die al jaren bezig zijn en nog niet het succes hebben bereikt dat ze voor ogen hebben. Dit is een training waarmee je van A tot Z wordt begeleid bij creëren van een essentiele basis voor jouw onderneming en vanuit daar kun je aan de slag met een strategie voor jouw marketing!

Het is een compleet traject waarvoor jij bereid moet zijn om er tijd en energie in te investeren. Wil jij dus serieus aan de slag om de basis van jouw praktijk goed op te zetten?

Claim dan nu de mega deal en krijgt 93% korting! 

Wij willen het namelijk voor iedereen mogelijk maken om met succes hun eigen praktijk te kunnen runnen!

{

Als homeopaat kan ik iedereen helpen, maar tijdens de training ‘De Basis voor jouw Praktijk’ is voor mij duidelijk geworden, dat als ik een duidelijke doelgroep kies, ik beter gevonden kan worden. Sinds ik een doelgroep heb gekozen loopt mijn praktijk veel beter. Ik wil de mannen van Websites voor Therapeuten (Arthur en Joas), hier dan ook voor bedanken. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad zijn gekomen.

– Thea Dudink

Uitstellen is geen optie meer! 

Omdat we echt alles behandelen in deze training, is er geen reden om uit te stellen 😉

Zodra jij start met deze online training, weet je precies welke stappen je moet zetten om jouw praktijk naar het volgende niveau te tillen.

Was je onzeker over hoe je jouw ideale cliënt moet aanspreken?
Nu niet meer, want we leren je precies hoe je dit moet doen!

Weet je niet precies waar jouw cliënt behoefte aan heeft?
Ook dat komt allemaal aan bod.

Heb je niet meer helemaal helder waar je met jouw praktijk naartoe gaat?
Geen probleem, ook dat leren we je!

Kortom; alles over het creëren van een goede basis voor jouw praktijk wordt beantwoord in de training “De basis voor jouw praktijk”!

De Basis voor jouw Praktijk

Marketing | 20 lessen | t.w.v. €697,00

Deze training is onmisbaar bij het succesvol maken van jouw praktijk. Het maakt niet uit of je al jaren bezig bent of dat je pas net bent begonnen; wanneer je geen goede basis hebt staan voor jouw praktijk, is het bijna onmogelijk om cliënten aan te trekken. Veel therapeuten en coaches blijven maar stoeien, omdat ze deze basis niet hebben staan. Hierin ga je onder andere kijken naar met wie jij graag zou willen werken, hoe je jouw ideale cliënt het beste kunt aanspreken en op wat voor manier jij jouw diensten optimaal kunt gaan aanbieden.

Alleen nu: €47,-

Al 500+ keer verkocht!

Veelgestelde vragen:

Moet ik basiskennis hebben voor deze training?

Nee. We starten in deze training echt bij het begin en het maakt hierbij niet uit of je nog moet beginnen met jouw praktijk of dat je al jaren bezig bent. 

Hoe lang behoud ik toegang tot deze online training?

Omdat je de training koopt behoud je toegang tot deze training, zolang deze bestaat. De training wordt nog steeds ontzettend goed ontvangen, dus we zullen deze niet binnenkort offline halen, maar zelfs gaan verbeteren/vernieuwen. Mocht dit ooit offline gehaald worden, zullen we ervoor zorgen dat jij alsnog toegang krijgt tot de bestanden.

Hoe snel moet ik deze training doorlopen?

Je kunt de training volledig op eigen tempo doorlopen. Je krijgt toegang tot de de Wervende Website Community, waarin jij de training vindt. Hier kun je inloggen wanneer je wilt.

Starten met de training kan dus direct, of over een half jaar. Dat maakt allemaal niet uit.