“Meer clienten in 1 week” challenge

van 25 februari t/m 3 maart

Deze challenge is gericht op resultaat

In 1 week meer cliënten

Samen met ons en de andere deelnemers ga je een week lang stap voor stap aan de slag om op een liefdevolle en integere manier cliënten aan te trekken. Zo kun je tijdens de challenge al direct de eerste  verkopen realiseren!

Komende jaren profijt

De strategie die we je leren, is niet alleen te gebruik tijdens deze challenge, maar kun je implementeren in jouw praktijk om op regelmatige basis in contact te komen en vertrouwen op te bouwen met potentiële cliënten.

Samenwerken

De challenge doe jij niet alleen met jezelf, maar ook samen met andere therapeuten en coaches. Zo kun je samen gaan sparren, vragen stellen en resultaten delen. Kom in contact met andere en help elkaar verder!

Jullie zijn enthousiast en ik ben al helemaal enthousiast! De challenge is goed opgebouwd en helder uitgelegd. Bij veel andere challenges en webinars ben ik niet echt geboeid en proef ik alleen maar verkoop op de achtergrond. Dat hebben jullie echt wel goed voor mekaar! En dat zorgt ervoor dat ik en vele met mij super enthousiast en gemotiveerd zijn.

Heel erg super bedankt voor wat jullie hebben meegegeven, geleerd en vooral laten doen. Jullie strategie ga ik zeker in de toekomst blijven toepassen, want het werk!

Sulis Hukkelhoven

Ben jij ook gemotiveerd om te knallen?

Meld je dan aan voor de challenge!

7 (live) video's

Elke dag een live video die je tijdens de challenge terug kunt kijken.

l

7 opdrachten

Elke dag een opdracht die je helpt bij het aantrekken van nieuwe cliënten.

Gratis extra webinar

Afsluitend organiseren we ook nog een webinar met extra kennis! 

Dit is een superfijne en zeer effectieve challenge. Jullie geven ons een enorm waardevolle strategie om meer clienten aan te trekken. Veel challenges beloven veel en geven weinig. Jullie geven echter iets waar je écht wat aan hebt.

Iris Boonstra

Speciaal voor Therapeuten en Coaches

In de afgelopen jaren hebben wij, (Joas Schurer en Arthur Jansen), strategieën ontwikkeld die jou helpen bij het aantrekken van cliënten op een liefdevolle en integere manier.

Zo hebben al meer dan 3000 mensen ons eBook “De goed presterende website” gelezen, waarin we het door ons ontwikkelde A.C.V. model bespreken. Daarnaast hebben we duizenden therapeuten en coaches geholpen in onze live- en online seminars. 

Al met al hebben deze strategieën meer dan 10.000 Therapeuten en Coaches geholpen om met meer cliënten in aanraking te komen voor hun praktijk.

Dit is de tweede keer dat we deze challenge organiseren en de resultaten van de vorige keer waren onvoorstelbaar! Zo had één van de deelnemers op dag 3 al haar eerste verkoop en had een andere na 2 dagen al 10 aanmeldingen voor haar gratis coaching!

Wacht dus niet langer, want dit is het perfecte moment om jouw praktijk de transformatie te geven, die ervoor gaat zorgen dat jij fantastische resultaten kunt bereiken met jouw cliënten!

Doe je mee? 

Meld je aan voor de challenge en maak ook kans op fantastische prijzen

Totale prijzenpot heeft een waarde van €3.583,-Prijzenpot

#1. Drie maanden Premium Lidmaatschap

Toegang tot al onze online trainingen, premium business challenges en community! (t.w.v. €3209,-)

#2. Strategiesessie van 1 uur

Hierin gaat één van onze coaches je telefonisch helpen om jouw bedrijf te laten groeien. (t.w.v. €197,-)

#3. Training: Goed gevonden op Google

Online training waarin je leert om jouw website op de juiste zoekwoorden te optimaliseren. (t.w.v. €94,-)

#4. Website scan

Wij analyseren jouw website en geven je tips in een 20 minuten telefonische coaching. (t.w.v. €67,-)

#5. Het boek: ‘Launch’ door Jeff Walker

Het boek dat ons het meest heeft geholpen bij de groei van ons bedrijf (t.w.v. €16,-)