Websites voor Therapeuten
Studiebeurs

Alle kennis, begeleiding en motivatie om succesvol te kunnen ondernemen!

Ontvang gratis Studiebeurs ter waarde van:

€4.767,-

Jaar marketingervaring

Jaar begeleiding

Uitgebreide videotrainingen

Premium Lidmaatschap op de Wervende Wesbite Community

Online Trainingen

School jezelf om tot een echte ondernemer met kennis over het aantrekken van clienten (marketing en sales).

Premium Challenges

In elke challenge dagen we je uit  om doelgericht aan de slag te gaan met een specifiek onderwerp en daar resultaat in te bereiken.  

Bruisende Community

Werk samen met gelijkgestemde ondernemers in de Wervende Website Community. Samen bereik je meer en sta je sterker! 

L

Persoonlijke begeleiding en adviezen

4x Coachingsessie

Elke 3 maanden bellen we je voor een coaching sessie van een uur, waarin je inhoudelijke adviezen krijgt op jouw situatie.

Persoonlijke leerpad

In de eerste coachingsessie kijken we naar jouw behoeften en krijg je een persoonlijk leerpad dat jij zult gaan doorlopen!

4x Check-up

Tussen elke coachingsessie door nemen we contact met je op om te bekijken hoe het gaat met jouw voortgang en planning.

Persoonlijke begeleiding door experts

In de afgelopen jaren hebben wij al meer dan 10.000 Therapeuten en Coaches mogen helpen bij het aantrekken van meer cliënten via hun website. In die periode hebben wij ontdekt wat er nodig is om van een Traditionele Website een Wervende Website te maken. Al onze inzichten delen we met jou in onze online trainingen en business challenges met uitgebreide video’s en opdrachten!

De trainingen hebben nu al honderden Therapeuten en Coaches geholpen om met meer potentiële cliënten in contact te komen. Hierdoor hebben ze meer cliënten aan kunnen trekken en konden zij hun droom waarmaken; een praktijk creëren waar ze van kunnen leven. Wij willen ook jou helpen om een stralende praktijk te creëren.

Joas Schurer & Arthur Jansen
Websites voor Therapeuten

{

Het Premium Lidmaatschap op de Wervende Website Community inspireert mij steeds opnieuw tot actie om mijn praktijk op de kaart te zetten. Om allerlei redenen schieten marketing, bloggen en de website er nog wel eens bij in. De modules, challenges en vooral de contacten met Arthur en Joas en de andere Premium leden zorgen ervoor dat ik aangehaakt blijf en steeds stappen blijf maken. Ik heb nu een hele mooie website waar klanten positief op reageren, de toeloop naar mijn praktijk neemt gestaag toe en tijdens de laatste challenge ben ik enorm geholpen met inzichten om mijn planning en efficiëntie te verbeteren nu het drukker wordt.

Susanne Cruijff

De Websites voor Therapeuten studiebeurs geeft je een jaar lang toegang tot het Premium Lidmaatschap

Toegang tot al onze trainingen (t.w.v. €3.209,00) 

Als premium lid krijg je toegang tot al onze 6 uitgebreide video trainingen, waardoor je op alle vlakken bent voorzien van de juiste kennis en tools. Elke training behandelt een belangrijk aspect van het ondernemerschap en alle onderwerpen heb je nodig om jouw praktijk te kunnen laten groeien.

Perfecte Planning

Time Management | 5 lessen | t.w.v. €49,00

Merk jij dat je meer focus nodig hebt op dat wat echt belangrijk is, omdat je niet goed weet waar je moet beginnen en met wat? Leer je prioriteiten te stellen en een goede planning te maken voor alle activiteiten binnen jouw praktijk. Op deze manier weet je precies wanneer je wat moet doen en zal je gestructureerder richting jouw doelen kunnen werken. Na het volgen van deze training ben jij een master in time management en kan niets jouw meer tegenhouden.

De Basis voor jouw Praktijk

Marketing | 20 lessen | t.w.v. €697,00

Deze training is onmisbaar bij het succesvol maken van jouw praktijk. Het maakt niet uit of je al jaren bezig bent of dat je pas net bent begonnen; wanneer je geen goede basis hebt staan voor jouw praktijk, is het bijna onmogelijk om cliënten aan te trekken. Veel therapeuten en coaches blijven maar stoeien, omdat ze deze basis niet hebben staan. Hierin ga je onder andere kijken naar met wie jij graag zou willen werken, hoe je jouw ideale cliënt het beste kunt aanspreken en op wat voor manier jij jouw diensten optimaal kunt gaan aanbieden.

{

Als homeopaat kan ik iedereen helpen, maar tijdens de training ‘De Basis voor jouw Praktijk’ is voor mij duidelijk geworden, dat als ik een duidelijke doelgroep kies, ik beter gevonden kan worden. Sinds ik een doelgroep heb gekozen loopt mijn praktijk veel beter. Als premium lid kan ik nu alle trainingen bij Websites voor Therapeuten volgen. Arthur en Joas zijn heel enthousiast en goed bereikbaar. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad zijn gekomen.

– Thea Dudink

De Ultieme Inhoud voor jouw Website

Wervende Website | 41 lessen | t.w.v. €447,00

Ontdek in deze training wat de eigenschappen zijn van een Wervende Website die cliënten voor jou kan gaan aantrekken. Leer o.a. hoe je gevonden kunt worden op zoemaschines zoals Google, hoe je op een gemakkelijke manier kunt bloggen en vooral ook waarom. Vervolgens gaan we kijken welke pagina’s je wel en vooral ook niet op je website wilt hebben en leggen we je uit hoe je deze pagina’s het beste van boven naar beneden kunt inrichten. Op deze manier kun je de bezoekers van de website aan de hand nemen en hen het resultaat bieden waar ze naar op zoek zijn.

Goed gevonden worden op Google

Zoekmachine Optimalisatie | 9 lessen | t.w.v. €124,00

Zonder bezoekers op je website kun je natuurlijk ook geen cliënten aantrekken via jouw website, ook al is jouw website zo goed geoptimaliseerd om te verkopen. Het is dus belangrijk dat mensen jouw website kunnen vinden… In deze training leer je de juiste zoekwoorden te kiezen en leer je hoe je deze moet verwerken op jouw website om hoger te scoren op zoekmachines zoals Google. Daarnaast krijg je een blauwdruk voor het perfecte blog artikel, zodat je daarmee gaat scoren op Google!

{

Binnen een half jaar stond mijn site op de eerste pagina in Google. Uit eerdere ervaringen weet ik dat dit moeilijk haalbaar was. Maar nu met de zeer betrokken hulp van Tim en Joas zelf een site gemaakt en ben ik goed zichtbaar.

Effect is meer clienten. Yess!!!

– Arianne Sprengers

Liefdevol Verbinding met Bezoekers

E-mailmarketing | 41 lessen | t.w.v. €897,00

Leer hoe jij een verbinding kunt gaan maken en op een integere manier vertrouwen kunt gaan opbouwen met jouw potentiële cliënten. Je gaat aan de slag met het bieden van waarde en het helpen van potentiële cliënten voordat ze cliënt bij je zijn. In deze training leer je namelijk hoe je e-mailmarketing in samenwerking met een Gratis Weggever kunt gaan inzetten om zo cliënten aan te trekken en hen op een liefdevolle manier kunt gaan helpen.

Fantastische Online Training Maken

Online Training | 43 lessen | t.w.v. €997,00

Je wordt A tot Z begeleid bij hoe jij zelf een online training kunt ontwikkelen en aanbieden aan jouw potentiële cliënten. Van de voorbereiding, waarin je leert waar je allemaal aan moet denken bij het maken van een online training tot het daadwerkelijk maken van de video’s en het vullen van jouw online leeromgeving, zodat je de trainingen ook kunt gaan verkopen. Alles komt aan bod in de training “Fantastische Online Trainingen Maken”! …Zeer binnenkort beschikbaar…

Toegang tot alle toekomstige trainingen (onbetaalbaar!)

Wij zijn constant bezig om nieuwe trainingen toe te voegen en bestaande trainingen te vernieuwen. Zo hebben we dit jaar op de planning staan om 2 volledige trainingen toe te voegen en 1 trainingen compleet te vernieuwen!

Bloggen

Nieuwe training

Door de vragen van jouw potentiele clienten te beantwoorden in perfecte blog artikelen trek je bezoekers aan en bouw je vertrouwen op.

Tripwire

Nieuwe training

In deze training leer je een strategie waarmee je automatisch de kosten voor jouw Facebook Advertenties terug kunt verdienen!

Zoekmachine Optimalisatie

Vernieuwing

Omdat er nieuwe technieken en tools bekend zijn voor het optimaliseren van jouw website vernieuwen we deze training.

Wil jij toegang tot al onze training?

Meld je dan aan voor de Websites voor Therapeuten Studiebeurs!

Elke 2 maanden een Premium Business Challenge

In de Premium Business Challenges gaan alle Premium Leden elke 2 maanden gezamenlijk aan de slag om binnen een week één bepaald doel te behalen. Het doel kan bijvoorbeeld zijn om meer bezoekers te krijgen op de website (via Google), meer aanvragen te krijgen via de website (verkopen) of meer bereik en interactie te krijgen op Social Media!

Een aantal challenges die nu al te vinden zijn in de Community

Meer website aanvragen 

Challenge | 5 dagen

Verbeter jouw website naar een doelgerichte site, die de bezoeker van A tot Z begeleidt bij het aankoopproces op je website. 

Vindbaar op Google

Challenge | 4 dagen

Zorg ervoor dat jouw website beter gevonden wordt door de juiste tools en zoekwoorden te gebruiken en jouw website te optimaliseren.

9 woorden e-mail

Challenge | 1 dag

Heractiveer je huidige clienten om nogmaals een dienst bij je af te nemen met 1 eenvoudige, maar krachtige e-mail.

L

Kleine greep uit de challenges die we dit jaar gaan doen

Social Media

Challenge

Zorg voor meer zichtbaarheid op Social Media door dagelijks de juiste berichten te plaatsen

Gratis Weggever

Challenge

Blijf in contact met websitebezoeker, zodat je verbinding en vertrouwen met ze kan opbouwen

Verkoop Funnel

Challenge

Verkoop jouw dienst automatisch door in een paar dagen een simpele Verkoop Funnel op te zetten 

L

6x per jaar een live Vraag&Antwoord Webinar

Na elke Premium Business Challenge geven we een live Vraag&Antwoord Webinar waar jij al jouw vragen kunt stellen.

Elke 2 maanden actief aan de slag om je doelen te behalen?

Meld je dan nu aan voor de Websites voor Therapeuten Studiebeurs

Toegang tot de Bruisende Community

In de Wervende Website Community, met gelijkgestemde therapeuten en coaches, kun je vragen stellen, kennis delen, samenwerken, successen vieren en inspiratie opdoen. Zo krijg je directe feedback van de andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent of tegenaan loopt. 

Kennis delen

Leer van andere leden, die al een stapje verder zijn dan jij.

Samenwerken

Door samen te werken kom je sneller bij het doel dat je wilt behalen.

Feedback vragen

Laat andere meedenken, want je hoeft niet alles alleen te doen!

Community leden

Gesprekken gevoerd

Reacties gegeven

Studiebeurs begeleiding en adviezen

4x Coachingsessie

Elke 3 maanden bellen we je voor een coaching sessie van een uur, waarin je inhoudelijke adviezen krijgt op jouw situatie.

Persoonlijke leerpad

In de eerste coachingsessie kijken we naar jouw behoeften en krijg je een persoonlijk leerpad dat jij zult gaan doorlopen!

4x Check-up

Tussen elke coachingsessie door nemen we contact met je op om te bekijken hoe het gaat met jouw voortgang en planning.

Wil jij direct toegang tot alle trainingen, business challenges en de online community?

Meld je dan nu aan en krijg tijdelijk gigantische kortingen en bonussen!

Ontvang een jaar lang alle kennis, begeleiding en motivatie die je nodig hebt om succesvol te ondernemen!

Ben jij bereid om:

Een jaar lang keihard aan jouw praktijk te werken?

Jouw praktijk te gaan zien als een echt bedrijf?

Er alles aan te doen om succes te behalen?

Jouw mindset te veranderen

Te kijken naar je beperkende overtuigingen?

Je succes in eigen handen te nemen?

In het diepe te springen?

Een kleine moeite te doen om de Studiebeurs te krijgen?

Aanmelden voor de Studiebeurs kan nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Gratis Studiebeurs t.w.v.

€4.767,-

Online Trainingen

6x Business Challenges

6x V&A Webinars

Online Community

Persoonlijk Leerpad

4x Coachingsessie

4x Check-ups

Extra’s

L

Kick-start webinar

L

Strategisch seminar