Yes, de betaling is geslaagd!

Lees de onderstaande pagina goed door.

Stap 1:

Je ontvangt twee e-mails van ons:

De eerste mail bevat de gegevens van de bestelling. Bij deze mail vind je ook een PDF van de factuur die je kunt gebruiken voor jouw administratie.

De tweede mail zal je vanuit de Wervende Website Community ontvangen. Hierin vind je de login gegevens die je nodig hebt om bij de online trainingen te komen.

Let op: wanneer je al een account in de Wervende Website Community hebt, ontvang je geen mail en kun je gewoon inloggen met bestaande gegevens.

Geen mail ontvangen: Heb je binnen 5 minuten geen mail ontvangen, check dan even jouw spambox/reclame folder. Kun je de mail(s) daar ook niet vinden? Stuur dan een mailtje met het e-mailadres waarmee je de training hebt gekocht naar arthur@websitesvoortherapeuten.com.

Stap 2:

Aan de slag met de training:

Nadat je bent ingelogd op de Wervende Website Community (www.community.wervendewebsite.com) vind je de online training(en) in het menu onder het kopje “Trainingen”. Verder zal je het meeste uit de training halen, wanneer je hier actief mee aan de slag gaat en ook gaat delen met andere leden in de community.

Onder het kopje “Community” > “Stel jezelf even voor!” kun je jezelf voorstellen om zo in contact te komen met andere therapeuten en coaches.

Heel veel plezier met de training!

Groetjes,

Arthur & Joas