Lukt het niet om jouw droom te creëren?

Je bent gemotiveerd om jouw praktijk te laten stralen en bent actief opzoek gegaan naar een oplossing, omdat je praktijk nog niet zo succesvol is als jij zou willen. Op het internet vind je allerlei dingen langskomen, zoals: Facebook, SEO, Adverteren en E-mailmarketing. 

Allemaal leuk en aardig, maar elke keer dat je iets probeert kom je erachter dat het niet écht werkt, of maar even en daarna niet meer.

Door de ontwikkelingen van het internet is er zo ontzettend veel mogelijk. Iedereen kan tegenwoordig vanuit zijn woonkamer een succesvol bedrijf opzetten, maar hoe kom je nou aan de juiste kennis om dit te kunnen bereiken? 

Wij hebben gemerkt dat Therapeuten en Coaches ontzettend goed zijn in hun vak, maar onvoldoende kennis hebben over zaken als: ondernemerschap, marketing en sales. Hierdoor lukt het maar steeds niet om de praktijk neer te zetten die ze zo graag zouden willen hebben.

Daar brengen wij verandering in door één plek te creëren waar alle kennis te vinden is die je nodig hebt om jouw droom waar te maken! 

In het Premium Lidmaatschap vind je namelijk 10 uitgebreide online trainingen en opnamens van webinars en verschillende kleine trainingen die ervoor zorgen dat jij alle kennis krijgt die nodig is om jouw praktijk te transformeren naar een succesvolle onderneming.

Trainingen in het Premium Lidmaatschap

Toegang tot al onze trainingen (t.w.v. €4.028,00) 

Als premium lid krijg je toegang tot al onze uitgebreide video trainingen, waardoor je op alle vlakken bent voorzien van de juiste kennis en tools. Elke training behandelt een belangrijk aspect van het ondernemerschap en alle onderwerpen heb je nodig om jouw praktijk te kunnen laten groeien.

Perfecte planning

Time management | 5 lessen | t.w.v. €49,00

Merk jij dat je meer focus nodig hebt op dat wat echt belangrijk is, omdat je niet goed weet waar je moet beginnen en met wat? Leer je prioriteiten te stellen en een goede planning te maken voor alle activiteiten binnen jouw praktijk. Op deze manier weet je precies wanneer je wat moet doen en zal je gestructureerder richting jouw doelen kunnen werken. Na het volgen van deze training ben jij een master in time management en kan niets jou meer tegenhouden.

Training inhoud

Module 1 - Introductie

De eerste module gaat over hoe de training in zijn werk gaat en wat je allemaal gaat doen in de training.

Module 2 - De voorbereiding

Om een goede planning te kunnen maken, is een goede voorbereiding essentieel. Daarom ga je in deze les met een aantal opdrachten aan de slag om de planning voor te bereiden.

Module 3: Deadlines en prioriteiten

Wanneer je eenmaal duidelijk hebt waar je allemaal rekening mee moet houden bij het maken van de planning, wordt het tijd om te gaan kijken wat de prioriteiten zijn en ga je een deadline stellen.

Module 4 - Plannen en agenda management

Als je eenmaal een deadline hebt geprikt, wordt het tijd om de planning in de agenda te gaan zetten en blokken te gaan vaststellen.

Module 5 - Aan de planning houden

Het belangrijkste onderdeel van de planning, is natuurlijk het houden aan de planning. In deze module geven we je tips over hoe jij je aan jouw planning kunt houden.

De basis voor jouw praktijk

Marketing | 20 lessen | t.w.v. €697,00

Deze training is onmisbaar bij het succesvol maken van jouw praktijk. Het maakt niet uit of je al jaren bezig bent of dat je net pas bent begonnen; wanneer je geen goede basis hebt staan voor jouw praktijk, is het bijna onmogelijk om cliënten aan te trekken. Veel therapeuten en coaches blijven maar stoeien, omdat ze deze basis niet hebben staan. In deze training ga je onder andere kijken naar, met wie jij graag zou willen werken, hoe je jouw ideale cliënt het beste kunt aanspreken en op wat voor manier jij jouw diensten optimaal kunt gaan aanbieden.

Training inhoud

Module 1 - Introductie, mindset en droom

In de eerste module gaan we aan de slag om te kijken naar de mindset van een ondernemer en je gaat onderzoeken wat de droom voor jouw praktijk is. Hierdoor kun je doelstellingen gaan opzetten voor jouw praktijk.

Module 2 - Specialiseren om cliënten aan te trekken

In module 2 duiken we vervolgens in het specialiseren binnen jouw praktijk. Door precies te weten waar jij jouw potentiële cliënten mee kunt gaan helpen, zal het straks veel makkelijker worden om doelgericht te gaan communiceren.

Module 3 - Voel welke cliënt het beste bij je past

In module 3 ga je onderzoeken wie jouw ideale cliënt is en hoe je deze mensen het beste kunt gaan bereiken. Je gaat dus een doelgroep kiezen voor de communicatie van jouw praktijk. Dit is een essentiële stap voor de zichtbaarheid van jouw praktijk.

Module 4 - Klachten en pijnpunten
In de vierde module gaan we het hebben over de klacht die jouw potentiële cliënt ervaart en de pijnpunten die hieruit voort komen. Met deze kennis kun je herkenning creëren in de marketing en mensen echt aanspreken.
Module 5 - Behoeftes, resultaten, missie en pitch
Daarna ga je aan de slag met de zogenaamde behoeftes die de cliënt heeft en het resultaat dat ze graag willen bereiken. Daarna ga je de missie voor jouw praktijk definiëren en een pitch maken om doelgericht over het resultaat van jouw praktijk te kunnen communiceren.
Module 6 - Een dag in het leven van jouw ideale cliënt
In de zesde module ga je aan de slag om een dag in het leven van jouw ideale cliënt te beschrijven. Hierdoor krijg je een heel goed inzicht in wie jouw ideale cliënt is en kun je hier perfect op inspelen.
Module 7 - Het inrichten van jouw dienst

In de laatste, zevende module, zal je vervolgens de geleerde kennis gaan inzetten om jouw dienst zo op te zetten dat dit perfect aansluit op de behoefte van jouw ideale cliënt en ga je leren hoe je effectief kunt werken met pakketten en/of trajecten.

{

Als homeopaat kan ik iedereen helpen, maar tijdens de training ‘De Basis voor jouw Praktijk’ is voor mij duidelijk geworden, dat als ik een duidelijke doelgroep kies, ik beter gevonden kan worden. Sinds ik een doelgroep heb gekozen loopt mijn praktijk veel beter. Als premium lid kan ik nu alle trainingen bij Websites voor Therapeuten volgen. Arthur en Joas zijn heel enthousiast en goed bereikbaar. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad zijn gekomen.

– Thea Dudink

De ultieme inhoud voor jouw website

Wervende Website | 41 lessen | t.w.v. €447,00

Ontdek in deze training wat de eigenschappen zijn van een wervende website die cliënten voor jou kan gaan aantrekken. Leer o.a. hoe je gevonden kunt worden op zoekmachines zoals Google, hoe je op een gemakkelijke manier kunt bloggen en vooral ook waarom. Vervolgens gaan we kijken welke pagina’s je wel en vooral ook niet op je website wilt hebben en leggen we je uit hoe je deze pagina’s het beste van boven naar beneden kunt inrichten. Op deze manier kun je de bezoekers van jouw website aan de hand nemen en hen het resultaat bieden waar ze naar op zoek zijn.

Training inhoud

Module 1 - Introductie, de basis en de vormgeving

In de eerste module leer je over het verschil tussen een Traditionele en een Wervende Website. Je leert wat de gevaren en valkuilen zijn van het internet en hoe je mensen kunt oproepen tot het nemen van de gewenste acties. Daarnaast ontdek je welke pagina je wel en niet op je website wilt hebben en ga je kijken naar vormen en kleuren die jouw doelgroep aanspreken.

Module 2 - Zoekmachines, Social Media en teksten

In module 2 duiken we vervolgens in zoekmachine optimalisatie, Social Media en de teksten op jouw website. Je gaat hierin de basisstrategieën leren om meer bezoekers aan te trekken en je leert hoe jij goede teksten kunt schrijven die jouw doelgroep echt aanspreken.

Module 3 - Blogpagina en artikelen

In module 3 ga je leren over de blogpagina en blogartikelen op jouw website. Zo krijg je gemakkelijke tips en oefeningen over het schrijven van artikelen en ga je leren hoe dit ervoor gaat zorgen dat jij meer bezoekers gaat aantrekken en dat je echt vertrouwen kunt gaan opbouwen met jouw doelgroep.

Module 4 - Homepage en zelfreflectie

In de vierde module gaan we het hebben over de homepage van jouw website. Je leert hoe je het beste de homepage van jouw website kunt gaan inrichten en hoe je ervoor zorgt dat je de bezoeker op deze pagina echt door jouw website heen kunt gaan begeleiden. Zo is de kans groter dat de bezoeker binnen de eerste 3 seconden besluit om op jouw website te blijven.

Module 5 - Salespage

Daarna ga je aan de slag met de zogenaamde salespage van jouw website. Dit is de pagina waar jij jouw diensten aanbiedt. Je leert hoe je jouw salespage zo kunt gaan inrichten dat de waarde van jouw dienst op de juiste manier gecommuniceerd wordt. Hierdoor zal je straks meer cliënten kunnen aantrekken met jouw website.

Module 6 - Over mij, contact en de overige stappen

In de zesde module leer je over de overige pagina’s op jouw website, zoals de Over mij pagina en de contactpagina. Daarnaast ga je ook nog aan de slag met een aantal overige zaken die ervoor zorgen dat je het contact met de bezoeker nog beter kunt maken. Met deze module zal je de algemene kwaliteit van jouw website verhogen en het complete plaatje van jouw website afronden.

Module 7 - Afbeeldingen en afronden

In de laatste, zevende module, zal je vervolgens gaan werken aan de uitstraling van jouw website. Je gaat bijvoorbeeld leren hoe je het beste afbeeldingen voor op jouw website kunt kiezen en hoe je deze zelf kunt optimaliseren.

Verkopen als een baas

Verkooppagina | 4 lessen | t.w.v. €47,00

In deze training leer je hoe je een effectieve verkooppagina kunt maken, waardoor jij jouw diensten en producten aan de lopende band kunt gaan verkopen! Je krijgt een goed beeld van wat een verkooppagina eigenlijk is en waarom je deze zou willen gebruiken i.p.v. een traditionele dienstenpagina. Daarnaast leer je over ‘het GAT’ en waarom je dit zou moeten weten, voordat je jouw diensten kunt gaan verkopen als een baas.

Voordelen:

 1. Verkooppagina’s werken veel beter dan dienstenpagina’s
 2. Begeleid bezoekers op de juiste manier naar de verkoop
 3. Een verkooppagina is de meest effectieve manier van verkopen via het internet!

Training inhoud

Module 1 - Introductie
In de introductieles wordt besproken wat je kunt verwachten van de training.
Module 2 - Het "wat en waarom" van een salespage
De tweede module draait helemaal om de verkooppagina, ook wel salespage genoemd. Hierin leer je wat het verschil is tussen een normale diensten pagina en een salespage en waarom je deze zou willen gebruiken.
Module 3 - 'Het GAT'
In de derde module leer je over het GAT. Het verschil tussen de huidige situatie en de gewenste situatie van jouw potentiële cliënten. Met de kennis uit deze video kun je een killer salespage maken! 
Module 4: Het ultieme salespage stappenplan
In de vierde module lopen we stap voor stap door het ultieme salespage stappenplan, zodat je dit kunt doorlopen om de meest effectieve salespage te maken voor jouw diensten of producten! 
{

Binnen een half jaar stond mijn site op de eerste pagina in Google. Uit eerdere ervaringen weet ik dat dit moeilijk haalbaar was. Maar nu met de zeer betrokken hulp van Tim en Joas zelf een site gemaakt en ben ik goed zichtbaar.

Effect is meer clienten. Yess!!!

– Arianne Sprengers

De perfecte leadpagina

E-mailmarketing | 3 lessen | t.w.v. €47,00

Ontdek hoe jij de perfecte pagina kunt opbouwen voor het verzamelen van inschrijvingen op jouw mailinglijst. In deze training leer je wat een goede leadpage (inschrijfpagina) is, welke 8 essentiële elementen hierop moeten staan en je krijgt een voorbeeld dat je kunt gebruiken voor jouw eigen dienst.

Voordelen:

 1. Leadpagina’s helpen je om meer inschrijvingen te verzamelen
 2. Neem bezoekers stap voor stap aan de hand naar jouw inschrijving
 3. Een leadpage is de meest effectieve manier van leads verzamelen!

Training inhoud

Module 1 - De perfecte leadpage
In de introductieles wordt besproken wat je kunt verwachten van de training.
Module 2 - De 8 essentiële elementen van een Leadpage

De tweede module draait helemaal om wat je op jouw leadpage moet zetten om het beste resultaat te behalen.

Module 3 - Invulling voorbeeld Leadpage

In de derde module gaan we samen een voorbeeld invullen, zodat je een goed beeld krijgt van hoe je dit zelf vorm kunt geven.

Ben jij overtuigd en wil je aan de slag?

SEO Master(stappen)plan

Zoekmachine optimalisatie | 29 lessen | t.w.v. €397,00

Om verkeer uit zoekmachines zoals Google naar jouw website te krijgen, is het nodig om te weten hoe jij jouw website vindbaar kunt maken op de juiste zoektermen. In deze training leer je daarom hoe zoekmachine optimalisatie (SEO) in de basis werkt, op welke termen jouw potentiële cliënten zoeken (daarop wil je namelijk gevonden worden) en hoe je deze termen in jouw website kunt verwerken om zo die begeerde eerste plek te pakken in Google.

Voordelen:

 1. Ontdek op welke termen jouw cliënten zoeken
 2. Weet hoe zoekmachine optimalisatie werkt
 3. Leer hoe je zoektermen in kunt zetten
 4. Ontdek hoe jij jouw websitepagina’s kunt optimaliseren
 5. Krijg een uitgebreide optimalisatie checklist

Training inhoud

Module 1 - De basis van zoekmachine optimalisatie
In de eerste module leer je hoe zoekmachine optimalisatie werkt, hoe er wordt gezocht op Google en wat het verschil is in zogenaamde ‘on page’ en ‘off page’ SEO. Aan het einde van deze module snap je dus wat er nodig is  om goed te scoren en wat de basisprincipes van SEO anno nu zijn.
Module 2 - De keywords waarop jij gevonden wordt

De tweede module draait helemaal om zogenaamde keywords, zoekwoorden en zoektermen. Je leert hierin de basis van zoekwoorden te begrijpen, ontdekt wat het verschil is tussen ‘long tail’ en ‘short tail’ zoekwoorden en gaat een heus zoekwoord onderzoek doen.

Module 3 - Jouw pagina’s optimaliseren
In de derde module ga je daadwerkelijk aan de gang met de eerste optimalisaties binnen jouw website. Je leert hierin over onderwerpen zoals de titel tag en meta omschrijving, titels en kopteksten, leesbaarheid, rijke content, afbeeldingen, video, URL’s en je krijgt ook verschillende how-to’s. Als laatste krijg je ook nog eens een ontzettende uitgebreide checklist voor het optimaliseren van jouw pagina’s.

SEO Boosters

Zoekmachine optimalisatie | 28 lessen | t.w.v. €497,00

Een goede vindbaarheid gaat tegenwoordig niet alleen meer om zaken zoals keywords en back-links. De beste SEO strategieën anno nu geven je namelijk een enorme boost in vindbaarheid en zijn veel slimmer dan dat. Ontdek hoe jij lokaal hoog kunt gaan scoren in Google en hoe de SEO boosters jou direct een enorme boost geven in het aantal bezoekers dat je op de website krijgt.

Voordelen:

 1. Ontdek de meest effectieve SEO strategieën ANNO nu
 2. Eenmalige tijdsinvestering, blijvend resultaat
 3. Lokaal goed gevonden met jouw bedrijf
 4. Handige tools voor het meten van resultaten en inzicht in vindbaarheid
 5. Ontdek welke pagina’s goed scoren en welke met een kleine moeite een boost krijgen

Training inhoud

Module 1 - Externe SEO tools
De eerste module is volledig gewijd aan de belangrijkste tools van Google die je helpen bij het verbeteren van jouw vindbaarheid en het krijgen van inzicht. Zo gaan we kijken naar Google Mijn Bedrijf, Google Analytics en Google Search Console.
Module 2 - SEO Boosters
De SEO Boosters module is de meest waardevolle module uit deze training. Hierin leer je over boosters zoals de Linkbooster, SEO zijbalk, Mini Wiki en nog veel meer! Je gaat in deze module ontdekken hoe jij met deze nieuwste zoekmachine optimalisatie strategieën de eerste pagina in de zoekresultaten kunt bereiken.
Module 3 - Lokale vindbaarheid
De derde module bestaat dan wel uit maar 3 lessen, maar hierin leer je wel een heel krachtige methode. Je gaat hierin namelijk aan de slag met lokale vindbaarheid en leert hoe jij een pagina kunt gaan maken die in de omgeving van jouw bedrijf goed gevonden gaat worden.
Module 4 - Expert SEO
Deze vierde module heet expert SEO, omdat je hierin verschillende manieren gaat leren om de vindbaarheid van jouw website nog beter te maken. Zo leer je bijvoorbeeld over hoe je een pagina niet vindbaar kunt maken, hoe je kunt werken met redirection en hoe je aan de slag kunt gaan met backlinks.

Liefdevol verbinden met Bezoekers

E-mailmarketing | 41 lessen | t.w.v. €897,00

Leer hoe jij een verbinding kunt gaan maken en op een integere manier vertrouwen kunt gaan opbouwen met jouw potentiële cliënten. Je gaat aan de slag met het bieden van waarde en het helpen van potentiële cliënten voordat ze cliënt bij je zijn. In deze training leer je namelijk hoe je e-mailmarketing in samenwerking met een Gratis Weggever kunt gaan inzetten om zo cliënten aan te trekken en hen op een liefdevolle manier kunt gaan helpen.

Training inhoud

Module 1 - Introductie

In deze eerste module krijg je uitleg over wat je precies gaat doen in deze e-mailmarketing training en leggen we je uit hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw e-mailmarketing AVG proof is.

Module 2 - Het Impact Marketing Principe

In module 2 gaan we je leren hoe je Impact Marketing kunt inzetten om een verbinding te maken met de bezoekers van jouw website en hoe je door verschillende vormen van informatie te delen meer cliënten kunt aantrekken.

Module 3 - Gratis Weggever

Leer in deze derde module hoe jij een Gratis Weggever kunt maken en hoe dit ervoor gaat zorgen dat je met meer mensen in contact gaat komen die geïnteresseerd zijn in jouw dienst.

Module 4 - Het maken van een leadpage

In de vierde module ga je vervolgens aan de slag met het maken van een pagina die 100% geoptimaliseerd is voor het krijgen van leads; het verkrijgen van contactgegevens van mensen die geïnteresseerd zijn in hetgeen jij doet.

Module 5 - Een verbinding automatiseren

De vijfde module draait er vervolgens om dat je de verbinding die je gaat maken met potentiële cliënten, grotendeels kunt gaan automatiseren. Hierdoor kun jij je bezig houden met de dingen die voor jouw bedrijf belangrijk zijn.

Module 6 - Aan de slag met ActiveCampaign

In de zesde module wordt het vervolgens wat technischer, want we gaan je stap voor stap laten zien hoe jij jouw e-mailmarketing funnel kunt gaan opzetten in het e-mailmarketingsysteem ActiveCampaign.

Module 7 - ActiveCampaign en jouw website

In de zevende module leer je hoe je ActiveCampaign aan jouw website kunt koppelen, zodat je e-mailadressen kunt gaan verzamelen.

Module 8 - Jouw mailinglijst laten groeien

Deze module is vervolgens helemaal gericht op het verkrijgen van nieuwe leads. We gaan je waardevolle tips geven over hoe jij jouw mailinglijst kunt laten groeien.

Module 9 - Een Wervende nieuwsbrief

In de negende en laatste module gaan we het pas hebben over de juiste nieuwsbrief voor jouw praktijk. Hier ga je leren hoe jij effectief campagnes kunt opzetten en je leert waarom jij jouw nieuwsbrief NIET visueel wilt opmaken.

Fantastische online training maken

Online Training | 45 lessen | t.w.v. €997,00

Je wordt A tot Z begeleid bij hoe jij zelf een online training kunt ontwikkelen en aanbieden aan jouw potentiële cliënten. Van de voorbereiding, waarin je leert waar je allemaal aan moet denken bij het maken van een online training tot het daadwerkelijk maken van de video’s en het vullen van jouw eigen online leeromgeving, zodat je de trainingen ook kunt gaan verkopen. Alles komt aan bod in de training “Fantastische Online Trainingen Maken”! 

Training inhoud

Module 1 - Introductie

In de eerste module leer je over het projectplan. Hoe je dit voorafgaand van een training opstelt en gebruikt. Je gaat aan de slag om het soort training dat je gaat maken te bepalen. Ook leer je waarom online trainingen waardevol kunnen zijn om aan jouw bedrijf toe te voegen.

Module 2 - De voorbereiding voor jouw training

In module 2 duiken we gelijk diep in een aantal essentiële onderdelen. Zo ga je bijvoorbeeld kijken naar de doelgroep, het doel en het resultaat van de training. Ook ga je de structuur opzetten en ga je leren wat je allemaal nodig hebt om een online training op te zetten èn aan te bieden.

Module 3 - Maken van de training

In module 3 ga je aan de slag om de inhoud van jouw online training te ontwikkelen. Je gaat hier leren hoe je video’s kunt opnemen en bewerken, waar je aan moet denken bij het maken van opdrachten en je krijgt een checklist voor het maken van jouw online training.

Module 4 - Opzetten van de leeromgeving

In de vierde module leren we je vervolgens waar je aan moet denken bij het opzetten van jouw online leeromgeving systeem (ook wel e-learning omgeving genoemd) . Je leert over de verschillende soorten systemen en over de mogelijkheden die hier bij horen.

Bonus - Marketing en verkopen van jouw training

Binnen de training zit een uitgebreide bonusmodule waarin je leert waar jij allemaal aan kunt denken voor de marketing voor jouw online training en krijg je tips over hoe jij jouw training kunt gaan verkopen.

Bonus - Klantenservice

In deze bonusmodule leer je over het belang van klantenservice en op wat voor manier jij ondersteuning kunt bieden bij de training die je hebt gemaakt.

Toegang tot alle toekomstige trainingen (onbetaalbaar!)

Wij zijn constant bezig om nieuwe trainingen toe te voegen en bestaande trainingen te vernieuwen. Zo hebben we dit jaar op de planning staan om 2 volledige trainingen toe te voegen en 1 training compleet te vernieuwen!

Bloggen

Nieuwe training

Door de vragen van jouw potentiele clienten te beantwoorden in perfecte blog artikelen trek je bezoekers aan en bouw je vertrouwen op.

Tripwire

Nieuwe training

In deze training leer je een strategie waarmee je automatisch de kosten voor jouw Facebook Advertenties terug kunt verdienen!

Zoekmachine Optimalisatie

Vernieuwing

Omdat er nieuwe technieken en tools bekend zijn voor het optimaliseren van jouw website vernieuwen we deze training.

Wil jij toegang tot al onze training (t.w.v. €4028,-) binnen één voordelig lidmaatschap?