Lukt het niet om jouw droom te creëren?

Je bent gemotiveerd om jouw praktijk te laten stralen en bent actief opzoek gegaan naar een oplossing, omdat je praktijk nog niet zo succesvol is als jij zou willen. Op het internet vind je allerlei dingen langskomen, zoals: Facebook, SEO, Adverteren en E-mailmarketing. 

Allemaal leuk en aardig, maar elke keer dat je iets probeert kom je erachter dat het niet écht werkt, of maar even en daarna niet meer.

Door de ontwikkelingen van het internet is er zo ontzettend veel mogelijk. Iedereen kan tegenwoordig vanuit zijn woonkamer een succesvol bedrijf opzetten, maar hoe kom je nou aan de juiste kennis om dit te kunnen bereiken? 

Wij hebben gemerkt dat Therapeuten en Coaches ontzettend goed zijn in hun vak, maar onvoldoende kennis hebben over zaken als: ondernemerschap, marketing en sales. Hierdoor lukt het maar steeds niet om de praktijk neer te zetten die ze zo graag zouden willen hebben.

Daar brengen wij verandering in door één plek te creëren waar alle kennis te vinden is die je nodig hebt om jouw droom waar te maken! 

In het Premium Lidmaatschap vind je namelijk 6 uitgebreide online trainingen die ervoor zorgen dat jij alle kennis krijgt die nodig is om jouw praktijk te transformeren naar een succesvolle onderneming.

Trainingen in het Premium Lidmaatschap

Toegang tot al onze trainingen (t.w.v. €3.209,00) 

Als premium lid krijg je toegang tot al onze 6 uitgebreide video trainingen, waardoor je op alle vlakken bent voorzien van de juiste kennis en tools. Elke training behandelt een belangrijk aspect van het ondernemerschap en alle onderwerpen heb je nodig om jouw praktijk te kunnen laten groeien.

Perfecte Planning

Time Management | 5 lessen | t.w.v. €49,00

Merk jij dat je meer focus nodig hebt op dat wat echt belangrijk is, omdat je niet goed weet waar je moet beginnen en met wat? Leer je prioriteiten te stellen en een goede planning te maken voor alle activiteiten binnen jouw praktijk. Op deze manier weet je precies wanneer je wat moet doen en zal je gestructureerder richting jouw doelen kunnen werken. Na het volgen van deze training ben jij een master in time management en kan niets jouw meer tegenhouden.

De Basis voor jouw Praktijk

Marketing | 20 lessen | t.w.v. €697,00

Deze training is onmisbaar bij het succesvol maken van jouw praktijk. Het maakt niet uit of je al jaren bezig bent of dat je pas net bent begonnen; wanneer je geen goede basis hebt staan voor jouw praktijk, is het bijna onmogelijk om cliënten aan te trekken. Veel therapeuten en coaches blijven maar stoeien, omdat ze deze basis niet hebben staan. Hierin ga je onder andere kijken naar met wie jij graag zou willen werken, hoe je jouw ideale cliënt het beste kunt aanspreken en op wat voor manier jij jouw diensten optimaal kunt gaan aanbieden.

{

Als homeopaat kan ik iedereen helpen, maar tijdens de training ‘De Basis voor jouw Praktijk’ is voor mij duidelijk geworden, dat als ik een duidelijke doelgroep kies, ik beter gevonden kan worden. Sinds ik een doelgroep heb gekozen loopt mijn praktijk veel beter. Als premium lid kan ik nu alle trainingen bij Websites voor Therapeuten volgen. Arthur en Joas zijn heel enthousiast en goed bereikbaar. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad zijn gekomen.

– Thea Dudink

De Ultieme Inhoud voor jouw Website

Wervende Website | 41 lessen | t.w.v. €447,00

Ontdek in deze training wat de eigenschappen zijn van een Wervende Website die cliënten voor jou kan gaan aantrekken. Leer o.a. hoe je gevonden kunt worden op zoemaschines zoals Google, hoe je op een gemakkelijke manier kunt bloggen en vooral ook waarom. Vervolgens gaan we kijken welke pagina’s je wel en vooral ook niet op je website wilt hebben en leggen we je uit hoe je deze pagina’s het beste van boven naar beneden kunt inrichten. Op deze manier kun je de bezoekers van de website aan de hand nemen en hen het resultaat bieden waar ze naar op zoek zijn.

Goed gevonden worden op Google

Zoekmachine Optimalisatie | 9 lessen | t.w.v. €124,00

Zonder bezoekers op je website kun je natuurlijk ook geen cliënten aantrekken via jouw website, ook al is jouw website zo goed geoptimaliseerd om te verkopen. Het is dus belangrijk dat mensen jouw website kunnen vinden… In deze training leer je de juiste zoekwoorden te kiezen en leer je hoe je deze moet verwerken op jouw website om hoger te scoren op zoekmachines zoals Google. Daarnaast krijg je een blauwdruk voor het perfecte blog artikel, zodat je daarmee gaat scoren op Google!

{

Binnen een half jaar stond mijn site op de eerste pagina in Google. Uit eerdere ervaringen weet ik dat dit moeilijk haalbaar was. Maar nu met de zeer betrokken hulp van Tim en Joas zelf een site gemaakt en ben ik goed zichtbaar.

Effect is meer clienten. Yess!!!

– Arianne Sprengers

Liefdevol Verbinding met Bezoekers

E-mailmarketing | 41 lessen | t.w.v. €897,00

Leer hoe jij een verbinding kunt gaan maken en op een integere manier vertrouwen kunt gaan opbouwen met jouw potentiële cliënten. Je gaat aan de slag met het bieden van waarde en het helpen van potentiële cliënten voordat ze cliënt bij je zijn. In deze training leer je namelijk hoe je e-mailmarketing in samenwerking met een Gratis Weggever kunt gaan inzetten om zo cliënten aan te trekken en hen op een liefdevolle manier kunt gaan helpen.

Fantastische Online Training Maken

Online Training | 43 lessen | t.w.v. €997,00

Je wordt A tot Z begeleid bij hoe jij zelf een online training kunt ontwikkelen en aanbieden aan jouw potentiële cliënten. Van de voorbereiding, waarin je leert waar je allemaal aan moet denken bij het maken van een online training tot het daadwerkelijk maken van de video’s en het vullen van jouw online leeromgeving, zodat je de trainingen ook kunt gaan verkopen. Alles komt aan bod in de training “Fantastische Online Trainingen Maken”! 

Toegang tot alle toekomstige trainingen (onbetaalbaar!)

Wij zijn constant bezig om nieuwe trainingen toe te voegen en bestaande trainingen te vernieuwen. Zo hebben we dit jaar op de planning staan om 2 volledige trainingen toe te voegen en 1 trainingen compleet te vernieuwen!

Bloggen

Nieuwe training

Door de vragen van jouw potentiele clienten te beantwoorden in perfecte blog artikelen trek je bezoekers aan en bouw je vertrouwen op.

Tripwire

Nieuwe training

In deze training leer je een strategie waarmee je automatisch de kosten voor jouw Facebook Advertenties terug kunt verdienen!

Zoekmachine Optimalisatie

Vernieuwing

Omdat er nieuwe technieken en tools bekend zijn voor het optimaliseren van jouw website vernieuwen we deze training.

Wil jij toegang tot al onze training (t.w.v. €3209,-) binnen één voordelig lidmaatschap?